Nejste přihlášeni - Přihlaste se, abyste viděli naše ceny

Gedreven door meer dan 35 jaar ervaring en een zeer grote passie inspireren wij u graag en maken wij het u gemakkelijk om tot een juiste keuze te komen. In die 35 jaar hebben wij een grote klanttevredenheid opgebouwd en zijn wij huisleverancier van kleine organisaties tot grote multinationals.

Het assortiment van Van Ruiten Gifts is bij uitstek inzetbaar voor alle denkbare promoties. Bijvoorbeeld kortdurende acties zoals een aankondiging, actiematige promotie van een product of evenement. Maar ook voor toekomstgerichte projecten in alle denkbare marcom-campagnes als kwaliteitsverbetering, image ondersteuning, branding of corporate positionering. Op alle gebieden kunnen we aanhaken op uw beleidsplan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Of u nu kiest voor een product uit ons standaard assortiment van meer dan 50.000 artikelen of u heeft speciale wensen… wij gaan graag voor u op zoek naar een passend geschenk of premium dat is toegespitst op de behoefte van uw bedrijf of organisatie. Custom-made artikelen kunnen daarbij vaak een originele uitkomst bieden, niets is ons te gek.

We leven momenteel in een onwerkelijke tijd. Wellicht dat u in de corona-periode een nieuwe bedrijfsfilosofie heeft (moeten) ontwikkelen. Of u heeft noodgedwongen nieuwe initiatieven ontplooid. Of u wilt laten weten dat u, in wat voor vorm ook, weer klaarstaat voor uw klanten. Laat weten dat u er nog bent of hoe u in het post-corona tijdperk verder gaat. Juist nu! Wij willen u hierbij graag ondersteunen met in het oog vallende productpromoties.

Wij verzorgen het gehele proces van het begin tot het eind. Ontdek de meerwaarde van gepersonaliseerde relatiegeschenken. Persoonlijk contact, het meedenken met onze klanten en flexibiliteit staat bij ons centraal en dat vinden wij erg belangrijk! Wij gaan altijd te werk volgens een stappenplan. De productie wordt pas ter hand genomen als u volledig tevreden bent met onze aanbieding en de voorgestelde concepten en visuals.

In een vrijblijvend oriënterend gesprek krijgen wij een goede indruk van uw wensen en ideeën. En ú krijgt een goed beeld van onze aanpak en mogelijkheden. Laat ons als professioneel sparring partner meedenken vanaf de opstart van uw campagnes. Wij zijn er klaar voor en zien elke opdracht als een uitdaging om tot verassende resultaten te komen.

Můj výběr ({{ cart.items.quantity }})

Ve vašem výběru neexistují žádné položky.
Potřebujete inspiraci?

Přejít k výrobkům
  • {{ product.code }}
    {{ product.code }} {{ product.brand | brand }}

    {{ product.name }}

Litujeme, ale nebyly nalezeny žádné výsledky

Zkuste to znovu.